Cherry's the Name Help Page (desktop)

----
  • We bieden u hier uw nieuwe favoriete spel met trek-loten. Er is niets beter dan dit trek-lotenspel met 2 kaarten met 8 kansen om te trekken en winnen!
  • Trek aan de tabs en onthul uw symbolen. Heeft u 3 dezelfde op een lot, dan wint u de aangegeven prijs!
  • Dit spel verslaat alle andere spellen. Dit spel heeft heel veel winst voor u in petto, en de kans om tot wel 8.000 te winnen op uw inzet. Wauw!

Spelinstructies

Hoe u Cherry’s The Name kunt spelen:

1. Selecteer de hoogte van uw Inzet.

Optioneel: Selecteer de knop Auto als u wilt dat het geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt met dezelfde instellingen (dit kunt u op elk moment beëindigen door op de Stopknop te klikken).

2. Klik op de knop Spelen.

3. Trek aan elke tab om de 3 symbolen te onthullen.

4. Als u in een pull-tab 3 identieke symbolen vindt, hebt u gewonnen!

5. Het gewonnen bedrag voor elk trek-lot verschijnt in de tab.

6. Het bedrag dat u bij elk spel wint verschijnt in het vak Totale Winst aan de rechteronderkant van het scherm.

7. De relevante prijs van het spel wordt vervolgens toegevoegd aan het saldo van uw account. Bekijk uw Saldo (Echt of Plezier) onderin het scherm, in het midden.

Payout Percentage:
94.7%

Scratch button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknoppen

Inzet

Het totale bedrag waarvoor u in deze ronde speelt.

Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van het aantal gespeelde kaarten met het inzetbedrag.

Voorbeeld:

Aantal winlijnen = 5

Inzetbedrag = 4

4 x 5 = 20

Totale inzet = 20

Inzet

Selecteer het bedrag dat u wilt inzetten per kaart.

+ Verhoogt het inzetbedrag

- Verlaagt het inzetbedrag

Auto

Selecteer de Auto-knop indien u wilt dat het willekeurige, geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt volgens dezelfde instellingen.

(U kunt dit op elk moment stoppen door te klikken op de knop Stop AutoSpel.)

Stop AutoSpel

Klik op deze knop om de AutoSpel-modus te stoppen. Het spel zal stoppen aan het eind van de huidige ronde. Het aantal resterende rondes staat in de knop.

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.

Aantal spellen

Selecteer de Auto-knop indien u wilt dat het willekeurige, geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt volgens dezelfde instellingen. (U kunt dit op elk moment stoppen door te klikken op de knop Stop AutoSpel.)

Spelen

Druk op de knop Spelen om het spel te spelen.

Ipv mij spelen

Druk op de knop Speel voor Mij om het spel door het geautomatiseerde systeem te laten spelen.

Turbo

Druk op Turbo om het spel te versnellen.

TurboSpel

Klik om het spel in Turbo-modus te spelen.

Stop TurboSpel

Klik om het spel niet meer in Turbo-modus te spelen.

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.

Kaarten

Laat het aantal kaarten zien waarmee u aan het spelen bent.

+ Verhoogt het aantal kaarten om te spelen (alleen bepaalde spellen).

- Verlaagt het aantal kaarten om te spelen (alleen bepaalde spellen).

Totale Winst

Laat het bedrag zien dat in elk spel werd gewonnen.

Geluid

Klik om het geluid aan of uit te zetten.

Spelregels

Klik om de regels van dit spel te lezen.

Spelgeschiedenis

Bekijk de geschiedenis van elke door u gespeelde ronde in het spel. U kunt via de videoweergave of de gegevenstabel zien hoe hoog uw inzet was, het resultaat van elke ronde, en, indien van toepassing, uw winst.

Stort geld en verhoog uw saldo.

Terug naar de Lobby

Terug naar de lobby

Game Rules Generated: 08/29/2017