Cherry's the Name Help Page (desktop)

----
  • Haluamme esitellä uuden, suositun vetonauhapelimme. Mikään ei vedä vertoja tälle 2 kortin pelille, jossa on 8 mahdollisuutta vetää ja voittaa! +H3:H14
  • Vedä siis ja paljasta symbolisi. Jos saat 3 samaa, voitat mainitun lahjan!
  • Tämä peli peittoaa kaikki muut pelit. Se kätkee lukemattomia voittoja ja voit voittaa oma panoksesi jopa 8 000-kertaisena. Vau!

Peliohjeet

Näin pelaat Cherry’s The Name -peliä:

1. Valitse oma Panoksesi

Valinnaisesti: Napsauta Auto-painiketta, jos haluat automaattisen järjestelmän pelaavan  puolestasi useita pelejä samoilla asetuksilla (voit pysäyttää toiminnon milloin haluat napsauttamalla Stop-painiketta).

2. Napsauta Pelaa-painiketta.

3. Vedä esiin kaikki liuskat, jotta 3 symbolia paljastuu.

4. Voitat, jos paljastat vedettävältä välilehdeltä 3 samaa kuvaketta!

5. Kunkin liuskan voitto ilmantuu liuskan sisälle.

6. Kussakin pelissä voitettu summa ilmaantuu Kokonaisvoitto-kenttään, ruudun oikeassa alalaidassa.

7. Pelivoitto lisätään sittten myös tilisaldoosi. Näet Tase (Aido tai Leikkirahan) ruudun alalaidan keskiosassa.

Payout Percentage:
94.7%

Scratch button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Pelipainikkeet

Panoksesi

Tällä kierroksella pelaamasi kokonaissumma.
Lasketaan kertomalla pelattavien korttien lukumärä panoksella.

Esimerkki:
Pelilinjojen lukumäärä = 5, panos = 4
4 x 5 = 20
Kokonaispan = 20

Panoksesi

Valitsee panoksesi summan per kortti.

+ Lisää panoksesi määrää
- Vähentää panoksesi määrää

Auto

Valitse Auto-painike, jos haluat järjestelmän pelaavan sattumanvaraisesti puolestasi useita pelejä samoin asetuksin.
(Pysäytä toiminto milloin vain napsauttamalla Pysäytä AutoPlay -painiketta.)

Pysäytä AutoPlay

Napsauta tätä, jos haluat pysäyttää AutoPlay-toiminnon. Pelaaminen lakkaa sen hetkisen kierroksen päättyessä. Jäljelle jäävien kierrosten määrä näkyy painikkeen sisällä.

Huomio: Jos olet painanut sekä AutoPlay- että Turbo-painiketta, Pysäytä AutoPlayn valitseminen pysäyttää vain AutoPlay-toiminnon.

Pelaa

Napsauta Pelaa-painiketta aloittaaksesi pelin.

Pelaa puolestani

Kun napsautat Pelaa puolestani -painiketta, järjestelmä pelaa automaattisesti puolestasi.

Turbo

Napsauttamalla Turbo-painiketta peli etenee nopeammin.

Turbo Play

Napsauta pelataksesi peliä Turbo-toiminnolla.

Arpoja

Näyttää pelaamiesi korttien lukumäärän.

+ Lisää pelattavien korttien lukumäärää (koskee vain tiettyjä pelejä).
- Vähentää pelattavien korttien lukumäärää (koskee vain tiettyjä pelejä).

Ääni

Napsauta kytkeäksesi äänen päälle/pois.

Pelisäännöt

Napsauta, jotta pääset lukemaan kyseisen pelin säännöt.

• Jollet ole rekisteröitynyt, sinut siirretään Rekisteröitymissivulle
  Takaisin aulaan

Takaisin aulaan

Game Rules Generated: 08/29/2017