Cherry's the name Help Page (mobile)

----
  • Haluamme esitellä uuden, suositun vetonauhapelimme. Mikään ei vedä vertoja tälle 2 kortin pelille, jossa on 8 mahdollisuutta vetää ja voittaa! +H3:H14
  • Vedä siis ja paljasta symbolisi. Jos saat 3 samaa, voitat mainitun lahjan!
  • Tämä peli peittoaa kaikki muut pelit. Se kätkee lukemattomia voittoja ja voit voittaa oma panoksesi jopa 8 000-kertaisena. Vau!

Peliohjeet

Näin pelaat Cherry’s The Name -peliä:

1. Valitse oma Panoksesi

Valinnaisesti: Napsauta Auto-painiketta, jos haluat automaattisen järjestelmän pelaavan  puolestasi useita pelejä samoilla asetuksilla (voit pysäyttää toiminnon milloin haluat napsauttamalla Stop-painiketta).

2. Napsauta Pelaa-painiketta.

3. Vedä esiin kaikki liuskat, jotta 3 symbolia paljastuu.

4. Voitat, jos paljastat vedettävältä välilehdeltä 3 samaa kuvaketta!

5. Kunkin liuskan voitto ilmantuu liuskan sisälle.

6. Kussakin pelissä voitettu summa ilmaantuu Kokonaisvoitto-kenttään, ruudun oikeassa alalaidassa.

7. Pelivoitto lisätään sittten myös tilisaldoosi. Näet Tase (Aido tai Leikkirahan) ruudun alalaidan keskiosassa.

Payout Percentage:
94.7%

Scratch button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Pelipainikkeet

Pelaa

Napsauta Pelaa-painiketta aloittaaksesi pelin.

Pelaa puolestani

Kun napsautat Pelaa puolestani -painiketta, järjestelmä pelaa automaattisesti puolestasi.

AutoPlay

Pelaaminen tapahtuu AutoPlay-toiminnossa ja näet valitsemiesi pelien lukumäärän.

Pysäytä AutoPlay

Napsauta tätä, jos haluat pysäyttää AutoPlay-toiminnon. Pelaaminen lakkaa sen hetkisen kierroksen päättyessä. Jäljelle jäävien kierrosten määrä näkyy painikkeen sisällä.

TurboPlay

Pelaaminen tapahtuu Turbo-toiminossa.

(Voit lopettaa TurboPlay:llä pelaamisen napsauttamalla menu-painiketta, valitsemalla Peliasetukset ja siirtämällä TurboPlayn Pois päältä eli Off-asentoon.)

Huomio: Jos olet valinnut sekä AutoPlay- että Turbo-toiminnon, Pysäytä AutoPlay -painikkeen napsauttaminen pysäyttää vain AutoPlay-toiminnon.

Etusivu

Poistu pelistä ja palaa takaisin Peliaulaan.

Leikkirahan tase

Taseesi kokonaissumma (kyseessä on harjoittelutoiminnossa käytettävä leikkiraha).

Aito tase

Taseesi kokonaissumma (eli tilille tallettamasi rahasumma).

Kokonaisvoitto

Näyttää kussakin pelissä voitetun summan.

Panoksesi

Tällä kierroksella pelaamasi kokonaissumma.
Lasketaan kertomalla pelattavien korttien lukumärä panoksella.

Esimerkki:
Pelilinjojen lukumäärä = 5, panos = 4
4 x 5 = 20
Kokonaispan = 20

Talletus

Tee talletus ja lisää tilillesi varoja.

Pelaa rahasta

Pelaa rahasta -painike ilmaantuu leikkirahalla pelaamisen aikana. Napsauttamalla sitä pääset pelaamaan aidolla rahalla.

• Jollei tililläsi ole varoja, sinut siirretään Talletus-ruudulle.
  • Jollet ole rekisteröitynyt, sinut siirretään Rekisteröitymissivulle

Menu

Napsauttamalla Menu-painiketta näet Peliasetukset ja voit muuttaa niitä.

Panosasetukset

Panoksesi

Tällä kierroksella pelaamasi kokonaissumma.
Lasketaan kertomalla pelattavien korttien lukumärä panoksella.

Esimerkki:
Pelilinjojen lukumäärä = 5

panos = 2
5 x 2 = 10
Kokonaispan = 10

Panoksesi

Valitsee panoksesi summan.

+ Lisää panoksesi määrää
- Vähentää panoksesi määrää

Arpoja

Näyttää pelaamiesi korttien lukumäärän.

+ Lisää pelattavien korttien lukumäärää (koskee vain tiettyjä pelejä).
- Vähentää pelattavien korttien lukumäärää (koskee vain tiettyjä pelejä).

Takaisin

Siirtää sinut takaisin varsinaiseen peliin.

Peliasetukset
  AutoPlay

Pelaaminen tapahtuu AutoPlay-toiminnossa ja näet valitsemiesi pelien lukumäärän.

Turn on Autoplay by sliding the toggle to your preferred number of games.
(Stop this at any time during the game by clicking the Stop AutoPlay button.)

Turbo

• On - Siirtämällä Turbon kohtaan On annat pelille lisää vauhtia.
  • Off - Siirtämällä Turbon kohtaan Off peli palaa oletusnopeuteen.

Ääniasetukset

Ääni

• On - Kytke ääni päälle.
  • Off - Kytke ääni pois.

Game Rules Generated: 08/29/2017