Battle of the Three Kingdoms help page

----
Battle of the Three Kingdoms

Vem kommer avgöra vem som får makten och äran i slaget om de tre kungadömena? Du har verktygen för att bli den ultimata krigaren - staplade hjul, gratisspinn och explosiva vinster!

Grundläggande spelregler

• Alla symboler betalar från vänster till höger på 3 på varandra följande hjul, förutom Scatter-symboler.
  • Wild-symboler ersätter alla andra symboler utom Scatter-symboler.
  • Alla utbetalningar görs enligt vinsttabellen.
  • Vinster på vinstlinjer multipliceras med insatsen per linje.
  • Endast den högsta vinsten betalas ut på varje aktiv vinstlinje.

Särskilda funktioner

Gratisspinn:

- 3 Scatter-symboler ger 8 Gratisspinn-rundor.

- 4 Scatter-symboler ger 8 Gratisspinn-rundor som fördubblar dina vinster.

- 5 Scatter-symboler ger 8 Gratisspinn-rundor som tredubblar din vinst.

- Varje Scatter-symbol under Gratisspinn ger 2 ytterligare Gratisspinn till rundan.

- Dina vinster från Gratisspinn visas i mitten av skärmen när rundan är avslutad och läggs sedan till i fältet "Total vinst".

- Klicka på "Tillbaka" för att återgå till ditt vanliga spel.

Grundläggande instruktioner

• Välj beloppet för din insats.
  • Klicka på Play för att snurra hjulen.
  • Om 3 eller fler på varandra följande ikoner visas på en aktiv vinstlinje från vänster till höger har du vunnit kontantpriset enligt vinsttabellen.
  • Det vunna beloppet för varje vinstlinje kommer att dyka upp på skärmen och sedan läggas till ditt kontosaldo längst ner på skärmen.
  • Det totala vunna beloppet för varje spel kommer att visas i fältet Total vinst längst ner på skärmen och läggas till ditt kontosaldo.
  • Valfritt: Klicka på Auto för att maskinen ska spela flera spel åt dig med samma inställningar. Du kan stoppa detta när som helst genom att helt enkelt klicka på knappen Stopp.
Max Win:
x2,694
times your bet.
1
Payout Percentage:
94.50%

Slot button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknappar

Totala insatser

Den sammanlagda summan av dina insatser den här spelomgången.
Detta beräknas genom att multiplicera antalet vinstlinjer med insatsen.

Exempel:
Antal vinstlinjer= 5, Insats= 4
4 x 5 = 20
Total insats = 20

Insats

Välj storlek på din insats per linje.

+ Ökar insatsen
 - Minskar insatsen

Auto

Välj Auto om du vill låta systemet spela flera spel med slumpmässiga nummer, helt automatiskt.

(Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Antal spel

Välj Auto-knappen om du vill att datorn ska spela slumpmässigt utvalda spel med samma inställningar. (Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

OBS: Om du startat både AutoPlay och Turbo kommer du bara avsluta AutoPlay när du klickar på Avbryt AutoPlay-knappen.

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

Turbo

Tryck på Turbo för att göra spelet snabbare.

Turbospel

Klicka för att spela i Turbo-läge

Avbryt Turbospe

Klicka för att sluta spela i Turbo-läge.

OBS: Om du spelar med både AutoPlay och Turbo kommer du bara att avsluta AutoPlay om du klickar på Avbryt AutoPlay.

Linjer

Visar det antal vinstlinjer som du spelar på.

+ Ökar antalet vinstlinjer (fungerar bara i vissa spel).
 - Minskar antalet vinstlinjer (fungerar bara i vissa spel).

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Ljud

Klicka för att stänga av/sätta på ljudet.

Regler

Klicka här för att läsa om reglerna för detta spel

Låtsaskapital

Ditt totala kapital. (Detta är låtsaspengar för att spela spelet i träningsläge.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Spela med pengar

Knappen för att Spela med pengar dyker upp när du spelar i träningsläge. Klicka på den för att övergå till Riktigt spelläge, och spela för riktiga pengar.

• Om du inte har något kvarvarande kapital - tas du direkt till sidan för insättningar
  • Om du inte är en registrerad användare - tas du direkt till sidan för Registrering.
  Tillbaka till lobby

Avsluta spelet och gå tillbaka till lobbyn.

Slot button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknappar

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

AutoSpel

Spelet spelar i AutoSpel-läge och visar hur många spel du har kvar att spela.

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

TurboSpel

Spelet spelas i Turbo-läge

(För att avbyta Turboläge, klicka på menyknappen, välj Spelinställningar och ställ om TurboSpel-knappen så att den står i läget Av.)

OBS: Om du spelar med både AutoPlay och Turbo, kommer du bara avsluta AutoPlay om du klickar på Avsluta AutoPlay.

Hem

Avsluta spelet och återvänd till Lobbyn.

Låtsaskapital

Ditt totala kapital. (Detta är låtsaspengar för att spela spelet i träningsläge.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Exempel:

Antal vinstlinjer= 5, Insats= 4

4 x 5 = 20

Total insats = 20

Totala insatser

Den sammanlagda summan av dina insatser den här spelomgången.
Detta beräknas genom att multiplicera antalet vinstlinjer med insatsen.

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Spela med pengar

Knappen för att Spela med pengar dyker upp när du spelar i träningsläge. Klicka på den för att övergå till Riktigt spelläge, och spela för riktiga pengar.

• Om du inte har något kvarvarande kapital - tas du direkt till sidan för insättningar
  • Om du inte är en registrerad användare - tas du direkt till sidan för Registrering.

Meny

Klicka på menyknappen för att se eller ändra dina Spelinställningar.

Ljudinställningar

Totala insatser

Den sammanlagda summan av dina insatser den här spelomgången.
Detta beräknas genom att multiplicera antalet vinstlinjer med insatsen.

Insats

Välj storlek på din insats per linje.

+ Ökar insatsen
 - Minskar insatsen

Linjer

Visar det antal vinstlinjer som du spelar på.

+ Ökar antalet vinstlinjer (fungerar bara i vissa spel).
 - Minskar antalet vinstlinjer (fungerar bara i vissa spel).

Bakåt-knappen

Tar dig tillbaka till spelet.

Spelinställningar

AutoPlay

This allows the random, automated system to play multiple games for you with the same settings.
Turn on Autoplay by sliding the toggle to your preferred number of games.

• Av - Stäng av ljudet.
Game Rules Generated: 04/07/2022