Fruits Deluxe help page

----
Melon Deluxe 20k /Cherry Deluxe 50K/ Banana Deluxe 200k

Du har valt ett utsökt val från Fruit Deluxe-kollektionen! Det här enkla skraplottspelet med matchning och vinstmöjligheter är fullt av vinster och en söt bonusfunktion för omedelbara kontantvinster!

Grundläggande spelregler

• Varje spel består av 5/6/9 dolda belopp.
  • Om du avslöjar 3 identiska belopp på ett kort vinner du motsvarande kontantpris.
  • Om bonussymbolen (vattenmelon/körsbär/bananer) avslöjas vinner du en omedelbar kontantvinst på x6 din insats.

Spelinstruktioner:

• Det här spelet har ett fastställt insatsbelopp som inte kan ändras.
  • Klicka på "Spela" för att köpa kortet.
  • Valfritt: Välj knappen Auto för att det automatiska systemet ska spela flera omgångar åt dig med samma inställningar. (Du kan stoppa det automatiska systemet när som helst genom att klicka på "Stopp").
  • Det totala vunna beloppet för varje omgång visas i fältet "Total vinst" längst ner på skärmen och läggs till ditt kontosaldo ("Saldo").

Melon: Max vinst x 20 000 total insats

Körsbär: Max vinst: x 50 000 total insats

Banan: Max vinst: x 200 000 total insats

times your bet.
1
Payout Percentage:
92.5%

Scratch button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknappar

Insats

Den totala summan du spelar för den här omgågnen.

Detta beräknas genom att mulitplicera det antal lotter som spelats med insatsen.

Exempel:
Antal vinstlinjer= 5, Insats= 4
4 x 5 = 20
Total insats = 20

Insats

Välj storlek på din insats per lotter.

+ Ökar insatsen
 - Minskar insatsen

Auto

Välj Auto om du vill låta systemet spela flera spel med slumpmässiga nummer, helt automatiskt.

(Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

OBS: Om du startat både AutoPlay och Turbo kommer du bara avsluta AutoPlay när du klickar på Avbryt AutoPlay-knappen.

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

Spela åt mig

Klicka på knappen Spela åt Mig för att få systemet att automatiskt spela åt dig.

Turbo

Tryck på Turbo för att göra spelet snabbare.

Turbospel

Klicka för att spela i Turbo-läge

Lotter

Visar det antalet lotter som du spelar på.

+ Ökar antalet lotter som du spelar på (fungerar enbart i vissa spel).
 - Minskar antalet lotter som du spelar på (fungerar enbart i vissa spel).

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Ljud

Klicka för att stänga av/sätta på ljudet.

Regler

Klicka här för att läsa om reglerna för detta spel

Låtsaskapital

Ditt totala kapital. (Detta är låtsaspengar för att spela spelet i träningsläge.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Spela med pengar

Knappen för att Spela med pengar dyker upp när du spelar i träningsläge. Klicka på den för att övergå till Riktigt spelläge, och spela för riktiga pengar.

• Om du inte har något kvarvarande kapital - tas du direkt till sidan för insättningar
  • Om du inte är en registrerad användare - tas du direkt till sidan för Registrering.
  Tillbaka till lobby

Avsluta spelet och gå tillbaka till lobbyn.

Scratch button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknappar

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

Spela åt mig

Klicka på knappen Spela åt Mig för att få systemet att automatiskt spela åt dig.

AutoSpel

Spelet spelar i AutoSpel-läge och visar det antal spel som du valt.

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

TurboSpel

Spelet spelas i Turbo-läge

(För att avbyta Turboläge, klicka på menyknappen, välj Spelinställningar och ställ om TurboSpel-knappen så att den står i läget Av.)

OBS: Om du spelar med både AutoPlay och Turbo, kommer du bara avsluta AutoPlay om du klickar på Avsluta AutoPlay.

Hem

Avsluta spelet och återvänd till Lobbyn.

Låtsaskapital

Ditt totala kapital. (Detta är låtsaspengar för att spela spelet i träningsläge.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Insats

Den totala summan du spelar för den här omgågnen.

Detta beräknas genom att mulitplicera det antal lotter som spelats med insatsen.

Exempel:
Antal vinstlinjer= 5, Insats= 4
4 x 5 = 20
Total insats = 20

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Spela med pengar

Knappen för att Spela med pengar dyker upp när du spelar i träningsläge. Klicka på den för att övergå till Riktigt spelläge, och spela för riktiga pengar.

• Om du inte har något kvarvarande kapital - tas du direkt till sidan för insättningar
  • Om du inte är en registrerad användare - tas du direkt till sidan för Registrering.

Meny

Klicka på menyknappen för att se eller ändra dina Spelinställningar.

Insatsinställning

Insats

Den totala summan du spelar för den här omgågnen.

Detta beräknas genom att mulitplicera det antal lotter som spelats med insatsen.

Exempel:
Antal vinstlinjer= 5, Insats= 4
4 x 5 = 20
Total insats = 20

Insats

Välj storlek på din insats

+ Ökar insatsen
 - Minskar insatsen

Lotter

Visar det antalet lotter som du spelar på.

+ Ökar antalet lotter som du spelar på (fungerar enbart i vissa spel).
 - Minskar antalet lotter som du spelar på (fungerar enbart i vissa spel).

Bakåt-knappen

Tar dig tillbaka till spelet.

Spelinställningar

AutoSpel

Spelet spelar i AutoSpel-läge och visar det antal spel som du valt.

Turn on Autoplay by sliding the toggle to your preferred number of games.

• Av - Stäng av ljudet.
Game Rules Generated: 04/18/2022