Plinko Star Help Page

----
Plinko Star

Combineer de meervoudige winstkansen van een kraslotenspel, de spanning van het populaire Plinko-spel en een bonusrad om u nog grotere winsten te geven - waag een poging op Plinko Star!

Basis spelregels

• Elk spel bestaat uit een Plinko-spelbord en een bonusrad.

• De beschikbare multiplier prijzen worden onderaan het bord weergegeven.

• Na het plaatsen van een inzet/het kopen van een spel, kiest de speler 5 van de 13 startvakken om een balletje in te plaatsen.

• Vijf balletjes rollen tegelijkertijd over het bord.

• De prijzen zijn vermenigvuldigers van de inzet van de speler per balletje, van x0 - x1000.

• Wanneer balletjes in meer dan één vak vallen, is de totale winst de som van de multiplier prijzen.

Bonusrad:

• Als een bal door een van de sterren op het bord loopt, wordt een bonusmultiplierrad zodra het balletje onderaan in het prijsvak valt.

• De speler wint een extra multiplierbonus afhankelijk van waar het rad landt - tot x4 de initiële prijs van het Plinko-bord.

Spelinstructies

• Selecteer het bedrag van uw inzet.

• Kies 5 van de 13 startvakken.

• Klik op 'Spelen' om het kraslot te kopen/het spel te starten.

• Het gewonnen bedrag voor elke ronde verschijnt in het veld 'Totale winst' onderaan het scherm.

• Het gewonnen totaalbedrag wordt aan uw accountsaldo (‘Saldo’) toegevoegd.

• Optioneel: selecteer de knop Autoplay om het geautomatiseerde systeem meerdere rondes met dezelfde instellingen voor u te laten spelen.

Max Win:
4,000
times your bet.
1
Payout Percentage:
92.5%

Scratch button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknoppen

Inzet

Het totale bedrag waarvoor u in deze ronde speelt.

Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van het aantal gespeelde kaarten met het inzetbedrag.

Voorbeeld:

Aantal winlijnen = 5

Inzetbedrag = 4

4 x 5 = 20

Totale inzet = 20

Inzet

Selecteer het bedrag dat u wilt inzetten per kaart.

+ Verhoogt het inzetbedrag

- Verlaagt het inzetbedrag

Auto

Selecteer de Auto-knop indien u wilt dat het willekeurige, geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt volgens dezelfde instellingen.

(U kunt dit op elk moment stoppen door te klikken op de knop Stop AutoSpel.)

Stop AutoSpel

Klik op deze knop om de AutoSpel-modus te stoppen. Het spel zal stoppen aan het eind van de huidige ronde. Het aantal resterende rondes staat in de knop.

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.

Aantal spellen

Selecteer de Auto-knop indien u wilt dat het willekeurige, geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt volgens dezelfde instellingen. (U kunt dit op elk moment stoppen door te klikken op de knop Stop AutoSpel.)

Spelen

Druk op de knop Spelen om het spel te spelen.

Ipv mij spelen

Druk op de knop Speel voor Mij om het spel door het geautomatiseerde systeem te laten spelen.

Turbo

Druk op Turbo om het spel te versnellen.

TurboSpel

Klik om het spel in Turbo-modus te spelen.

Stop TurboSpel

Klik om het spel niet meer in Turbo-modus te spelen.

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.

Kaarten

Laat het aantal kaarten zien waarmee u aan het spelen bent.

+ Verhoogt het aantal kaarten om te spelen (alleen bepaalde spellen).

- Verlaagt het aantal kaarten om te spelen (alleen bepaalde spellen).

Totale Winst

Laat het bedrag zien dat in elk spel werd gewonnen.

Geluid

Klik om het geluid aan of uit te zetten.

Spelregels

Klik om de regels van dit spel te lezen.

Spelgeschiedenis

Bekijk de geschiedenis van elke door u gespeelde ronde in het spel. U kunt via de videoweergave of de gegevenstabel zien hoe hoog uw inzet was, het resultaat van elke ronde, en, indien van toepassing, uw winst.

Echt saldo

Uw totale saldo (geld dat u in uw account hebt gestort).

Storting

Stort geld en verhoog uw saldo.

Terug naar de Lobby

Terug naar de lobby

Scratch button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknoppen

Spelen

Druk op de knop Spelen om het spel te spelen.

Ipv mij spelen

Druk op de knop Speel voor Mij om het spel door het geautomatiseerde systeem te laten spelen.

AutoSpel

Het spel staat in AutoSpel-modus en toont het aantal spellen dat u hebt geselecteerd.

Stop AutoSpel

Klik op deze knop om de AutoSpel-modus te stoppen. Het spel zal stoppen aan het eind van de huidige ronde. Het aantal resterende rondes staat in de knop.

TurboSpel

Het spel draait in Turbo-modus.

(Om het TurboSpel te stoppen, klikt u op de menu-knop, selecteert u Spelinstellingen en schuift u het TurboSpel in de Uit-stand.)

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.

Home

Sluit het spel af en keer terug naar de Spel-lobby.

Pleziersaldo

Uw totale saldo (dit is pleziergeld om de spellen in de oefenmodus te kunnen spelen).

Echt saldo

Uw totale saldo (geld dat u in uw account hebt gestort).

Totale Winst

Laat het bedrag zien dat in elk spel werd gewonnen.

Inzet

Het totale bedrag waarvoor u in deze ronde speelt.

Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van het aantal gespeelde kaarten met het inzetbedrag.

Voorbeeld:
Aantal winlijnen = 5, Inzetbedrag = 4
4 x 5 = 20
Totale inzet = 20

Storting

Stort geld en verhoog uw saldo.

Voor echt geld

De knop Voor Echt Geld verschijnt wanneer u in de Pleziermodus speelt. Klik hierop om over te schakelen naar de Echt Geld-modus en speel voor echt geld.

• Als u geen resterend saldo meer hebt, dan wordt het Stortingsscherm geopend.
  • Als u een niet-geregistreerd gebruiker bent, dan wordt de Aanmeldpagina geopend.

Menu

Klik op de Menu-knop om de instellingen van uw spel te bekijken of te wijzigen.

Inzetinstellingen

Inzet

Het totale bedrag waarvoor u in deze ronde speelt.

Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van het aantal gespeelde kaarten met het inzetbedrag.

Voorbeeld:
Aantal winlijnen = 5, Inzetbedrag = 4
4 x 5 = 20
Totale inzet = 20

Inzet

Selecteer het bedrag dat u wilt inzetten

+ Verhoogt het inzetbedrag
 - Verlaagt het inzetbedrag

Kaarten

Laat het aantal kaarten zien waarmee u aan het spelen bent.

+ Verhoogt het aantal kaarten om te spelen (alleen bepaalde spellen).
 - Verlaagt het aantal kaarten om te spelen (alleen bepaalde spellen).

Terug

Brengt u terug naar het huidige spel.

Spelinstellingen

AutoSpel

Het spel staat in AutoSpel-modus en toont het aantal spellen dat u hebt geselecteerd.

Turn on Autoplay by sliding the toggle to your preferred number of games.
(Stop this at any time during the game by clicking the Stop AutoPlay button.)

Turbo

• Aan - Zet Turbo aan om het spel sneller te maken.
  • Uit - Zet Turbo uit om het spel op de standaardsnelheid te spelen.

Geluid

• Aan - Zet het geluid aan.
  • Uit - Zet het geluid uit.
Game Rules Generated: 06/23/2022