Quest into the West Slot Help Page

----
Quest into the West

Kostnadsfrie snurr med enorme Wilds med høy utbetaling sørger for enda mer moro i dette hjulspill-eventyret med 5 x 3 rader. Utnytt kraften til disse vidunderlige krigerne for å få frem det tilfredsstillende bonusspillet!

Grunnleggende spilleregler

• 5 x 3 hjul, 25 gevinstlinjer

• Alle symboler gir gevinst fra venstre til høyre på tre eller flere sammenhengende rader – kostnadsfrie snurr og bonuser er ikke inkludert.

• Alle utbetalinger gjøres i henhold til utbetalingstabellen.

• Gevinstlinjene multipliseres med innsatsen per linje.

• Kun den høyeste gevinsten utbetales på hver av de aktive gevinstlinjene.

SPESIELLE FUNKSJONER

Kostnadsfrie snurr

• Hvis det dukker opp 3, 4 eller 5 symboler for kostnadsfrie snurr i en runde, vil det utløse 15, 30 eller 45 kostnadsfrie snurr.

• Kostnadsfrie snurr kan utløses på nytt.

• Wilds kan også lande som enorme symboler under kostnadsfrie snurr.

Bonusspill

• Bonusspillet utløses hvis 1 bonussymbol lander på midten av det 5. hjulet.

• Velg og match 3 (eller 2 +a Wild-symboler) fra de 13 gjenstandene for å få den tilsvarende premien (x10–x100 av den totale innsatsen din).

• Wild gir spillerne muligheten til å vinne mer enn én multiplikatorpremie samtidig. Hvis dette skjer, blir multiplikatorpremiene lagt sammen til en total premie.

Grunnleggende instruksjoner

• Velg størrelsen på innsatsen din.

• Klikk på Spill for å snurre hjulene.

• Hvis 3 eller flere sammenhengende symboler (med unntak av kostnadsfrie snurr og bonuser) vises på en aktiv gevinstlinje fra venstre til høyre, har du vunnet en pengepremie som oppført i utbetalingstabellen.

• Det totale beløpet som vinnes for hvert spill , vises nederst på skjermen hvor det står Total gevinst og legges til saldoen på kontoen din.

• Valgfritt: Klikk på Auto for at systemet skal spille flere spill for deg med de samme innstillingene. Du kan stoppe dette når som helst ved å klikke på Stopp-knappen.

Max Win:
x9,765
times your bet.
1
Payout Percentage:
94.02%

Slot button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spillknapper

Total innsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.
Dette beregnes ved å multiplisere antall kort som spilles med innsatsbeløpet.

Eksempel:
Antall innsatslinjer = 5, innsatsbeløp = 4
4 x 5 = 20
Totalinnsats = 20

Innsats

Velg innsatsbeløp per linje.

+ Øker innsatsbeløpet
- Reduserer innsatsbeløpet

Auto

Velg Auto-knappen hvis du vil at det vilkårlige, automatiske systemet skal spille flere spill for deg med samme innstilling.

(Stoppes når som helst ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Antall spill

Velg Auto-knappen hvis du vil at det vilkårlige, automatiske systemet skal spille flere spill for deg med samme innstilling. (Stoppes når som helst ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Turbo

Klikk på Turbo-knappen for å få spillet til å gå raskere.

Turbospill

Klikk for å spille i Turbo-modus.

Stopp turbospill

Klikk for å slutte å spille med turbomodus.

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen.

Linjer

Viser antall innsatslinjer du spiller med.

+ Øker antall innsatslinjer (gjelder kun visse spill).
- Reduserer antall innsatslinjer (gjelder kun visse spill).

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Lyd

Klikk for å slå av/på lyd.

Spillregler

Klikk for å lese reglene for dette spillet.

Lekepengesaldo

Din totalsaldo (dette er lekepenger som kan brukes til å spille i demomodus).Fun Balance

Your total balance amount (this is fun money to play the games in practice mode).

Pengesaldo

Din totalsaldo (penger du har satt inn på kontoen din).

Gjør innskudd

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Tilbake til lobby

Spill med penger-knappen vises når du spiller i lekemodus. Klikk for å gå til ekte spillmodus og spill med ekte penger.
  • Hvis du ikke har igjen penger - du blir tatt til innskuddssiden.
  • Hvis du ikke er registrert bruker - du blir tatt til registreringssiden.
  Tilbake til lobby

Tilbake til lobby
Tilbake til lobby

Slot button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----

Spillknapper

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Autospill

Spillet er i autospill-modus og viser antall gjenværende runder du har å spille.

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Turbospill

Spillet er i Turbomodus.

(For å stanse turbospill, klikker du på menyknappen, velger Spillinnstillinger og skyver turbospill-glideren til av.)

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen

Hjem

Avslutt spillet og gå tilbake til spillobbyen.

Pengesaldo

Din totalsaldo (penger du har satt inn på kontoen din).

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Total innsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.
Dette beregnes ved å multiplisere antall kort som spilles med innsatsbeløpet.

Eksempel:

Antall innsatslinjer = 5, innsatsbeløp = 4

4 x 5 = 20

Totalinnsats = 20

Kostnadsfrie snurr /rundeseier

Viser vinnerbeløpet i hvert kostnadsfrie snurr /runde.

Gjør innskudd

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Meny

Klikk på menyknappen for å vise eller endre spillinnstillingene.

Innsatsinnstillinger

Innsats

Velg innsatsbeløp per linje.

+ Øker innsatsbeløpet
- Reduserer innsatsbeløpet

Linjer

Viser antall innsatslinjer du spiller med.

+ Øker antall innsatslinjer (gjelder kun visse spill).
- Reduserer antall innsatslinjer (gjelder kun visse spill).

Tilbake

Tar deg tilbake til spillet.

Spillinnstillinger

Autospill

Spillet spilles i automodus og viser antall spill du har valgt.

Slå på Autospill ved å flytte glideren til ønsket antall spill.
(Stoppes når som helst i løpet av spillet ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Turbo

• - Slå på turbo for å få spillet til å gå raskere.
  • Av - Slå av turbo for å spille med standard hastighet.

Lyd

• - Slå på lyd.
  • Av - Slå av lyd.
Game Rules Generated: 06/24/2022