Funk & Disco

----
Funk & Disco

Ta på deg skøytene, og ta deg en runde rundt dette funky rulleskøytediskoteket med tre stilige bonusfunksjoner med høye utbetalinger.

Grunnleggende spilleregler

• Hvert spill består av ett skrapelodd med ni symboler i et 3x3 rutenett.

• Tre identiske symboler på et kort vinner den tilsvarende pengepremien.

Bonusfunksjoner

• Hvis du får et bonussymbol (rekord) i midten av kortet med en medfølgende gevinst fra tre identiske symboler, vil systemet velge en tilfeldig multiplikatorpremie for å øke gevinsten. Spillerne kan vinne fra x2 til x10 multiplikatorpremier.

• Hvis du får et bonussymbol i midten av kortet uten en medfølgende gevinst, vil systemet velge en tilfeldig premie. Da blir det enten et kostnadsfritt kort eller et bonusspill.

• Hvert kostnadsfritt kort gir en premie!

• I bonusspillet må spilleren velge én av tre diskokuler for å få pengepremien sin (opptil x10 000 av innsatsen sin).

Spilleinstruksjoner

• Velg størrelsen på innsatsen din.

• Trykk på «Spill» for å kjøpe kortet.

• Valgfritt: Klikk på Auto-knappen for at det automatiske systemet skal spille flere runder for deg med de samme innstillingene.

• Beløpet som vinnes for hver runde, vises i feltet «Total gevinst» nederst på skjermen.

• Det totale beløpet som er vunnet, legges til kontosaldoen din («Saldo»).

Max Win:
x10,000
times your bet.
1
Payout Percentage:
93%

Single Scratch button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Pulsanti di gioco

Innsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.

+ Øker innsatsbeløpet.

- Reduserer innsatsbeløpet.

Auto

Velg Auto-knappen hvis du vil at det vilkårlige, automatiske systemet skal spille flere spill for deg med samme innstilling.

(Stoppes når som helst ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen.

Antall spill

Velg Auto-knappen hvis du vil at det vilkårlige, automatiske systemet skal spille flere spill for deg med samme innstilling. (Stoppes når som helst ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Spill for meg

Klikk på Spill for meg-knappen for å få det automatiske systemet til å spille for deg.

Turbo

Klikk på Turbo-knappen for å få spillet til å gå raskere.

Turbospill

Klikk for å spille i Turbo-modus.

Stopp turbospill

Klikk for å slutte å spille med turbomodus.

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen.

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Lyd

Klikk for å slå av/på lyd.

Spillregler

Klikk for å lese reglene for dette spillet.

Spillhistorikk

Se historikken til hver runde du har spilt i spillet. Du kan se hva du satset, hva som var resultatet av hver runde, og eventuelle gevinster som fant sted enten ved videoavspilling eller en datatabell.

Pengesaldo

Din totalsaldo (penger du har satt inn på kontoen din).

Gjør innskudd

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Tilbake til lobby

Tilbake til lobby

Single Scratch button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Spillknapper

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Spill for meg

Klikk på Spill for meg-knappen for å få det automatiske systemet til å spille for deg.

Autospill

Spillet spilles i automodus og viser antall spill du har valgt.

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Turbospill

Spillet er i Turbomodus.

(For å stanse turbospill, klikker du på menyknappen, velger Spillinnstillinger og skyver turbospill-glideren til av.)

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen

Hjem

Avslutt spillet og gå tilbake til spillobbyen.

Pengesaldo

Din totalsaldo (penger du har satt inn på kontoen din).

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Gjør innskudd

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Meny

Klikk på menyknappen for å vise eller endre spillinnstillingene.

Innsatsinnstillinger

Totalinnsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.

+ Øker innsatsbeløpet.

- Reduserer innsatsbeløpet.

Tilbake

Tar deg tilbake til spillet.

Spillinnstillinger

Autospill

Spillet spilles i automodus og viser antall spill du har valgt.

Turn on Autoplay by sliding the toggle to your preferred number of games.

(Stop this at any time during the game by clicking the Stop AutoPlay button.)

Turbo

•  - Slå på turbo for å få spillet til å gå raskere.
  • Av - Slå av turbo for å spille med standard hastighet.

Lyd

•  - Slå på lyd.
  • Av - Slå av lyd.
Game Rules Generated: 08/12/2022