Funk & Disco

----
Funk & Disco

Dra på rullskridskorna och snurra runt i rullskridskodiskot med de tre häftiga, högbetalande bonusfunktionerna.

Grundläggande spelregler

• Varje spel består av 1 skraplott med 9 symboler vardera i ett rutnät om 3 x 3.

• 3 identiska symboler på ett kort ger en vinst på det motsvarande kontantpriset.

Bonusfunktioner

• Om du avslöjar en bonussymbol (vinylskiva) i mitten av kortet med en tillhörande vinst från 3 identiska symboler, väljer systemet slumpmässigt ett multiplikatorpris för att öka vinsten. Spelare kan vinna multiplikatorpriser på mellan 2 och 10 gånger.

• Om du avslöjar en bonussymbol i mitten av kortet utan en tillhörande vinst väljer systemet slumpmässigt ett pris som är antingen ett gratis kort eller ett bonusspel.

• Varje gratis kort vinner ett pris!

• I bonusspelet måste spelaren välja 1 av 3 diskokulor för att avslöja sitt kontantpris (upp till 10 000 gånger insatsen).

Spelinstruktioner

• Välj ett belopp för din insats.

• Klicka på ”Spela” för att köpa kortet.

• Valfritt: Klicka på Auto-knappen om du vill att systemet ska spela flera omgångar åt dig med samma inställningar.

• Det belopp som vunnits för varje runda visas i fältet ”Total vinst” längst ned på skärmen.

• Det totala vunna beloppet läggs till på ditt kontosaldo ("Saldo”).

Max Win:
x10,000
times your bet.
1
Payout Percentage:
93%

Single Scratch buttons (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Pulsanti di gioco

Total Insats

Den totala summan du spelar för den här omgågnen.

+ Ökar insatsen.

- Minskar insatsen.

Auto

Välj Auto om du vill låta systemet spela flera spel med slumpmässiga nummer, helt automatiskt.

(Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

OBS: Om du startat både AutoPlay och Turbo kommer du bara avsluta AutoPlay när du klickar på Avbryt AutoPlay-knappen.

Antal spel

Välj Auto-knappen om du vill att datorn ska spela slumpmässigt utvalda spel med samma inställningar. (Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

Spela åt mig

Klicka på knappen Spela åt Mig för att få systemet att automatiskt spela åt dig.

Turbo

Tryck på Turbo för att göra spelet snabbare.

Turbospel

Klicka för att spela i Turbo-läge

Avbryt Turbospe

Klicka för att avbryta spel i Turbo-läge.

Observera:

• Denna knapp dyker endast upp medan du spelar i både Turbo och AutoPlay-läge.

• Om du har både AutoPlay och Turbo på, kommer du bara att avbryta AutoPlay om du klickar på Avbryt AutoPlay.

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Ljud

Klicka för att stänga av/sätta på ljudet.

Regler

Klicka här för att läsa om reglerna för detta spel

Spelhistorik

Visa historik över varje omgång du spelade i spelet. Du kan antingen se en videouppspelning eller en informationstabell som visar vilken insats du lade, resultatet av varje runda och eventuella vinster som du har vunnit.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Tillbaka till lobby

Avsluta spelet och gå tillbaka till lobbyn.

Single Scratch buttons (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknappar

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

Spela åt mig

Klicka på knappen Spela åt Mig för att få systemet att automatiskt spela åt dig.

AutoSpel

Spelet spelar i AutoSpel-läge och visar det antal spel som du valt.

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

TurboSpel

Spelet spelas i Turbo-läge

(För att avbyta Turboläge, klicka på menyknappen, välj Spelinställningar och ställ om TurboSpel-knappen så att den står i läget Av.)

OBS: Om du spelar med både AutoPlay och Turbo, kommer du bara avsluta AutoPlay om du klickar på Avsluta AutoPlay.

Hem

Avsluta spelet och återvänd till Lobbyn.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Meny

Klicka på menyknappen för att se eller ändra dina Spelinställningar.

Insatsinställning

Total Insats

Den totala summan du spelar för den här omgågnen.

+ Ökar insatsen.

- Minskar insatsen.

Bakåt-knappen

Tar dig tillbaka till spelet.

Spelinställningar

AutoSpel

Spelet spelar i AutoSpel-läge och visar det antal spel som du valt.

Turn on Autoplay by sliding the toggle to your preferred number of games.

• Av - Stäng av ljudet.
Game Rules Generated: 08/12/2022