Aztec Gold (Web)

help.hermione-ltd.com
----
  • Aztec Gold är ett skrapspel med Aztec-tema.
  • Skrapa de sex rutorna på kortet för att få fram olika symboler.
  • Om tre likadana symboler visas vinner spelaren ett kontantpris.
Max Win:
10 000x
times your bet.
1
Payout Percentage:
92.5%

Single Scratch buttons (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Pulsanti di gioco

Total Insats

Den totala summan du spelar för den här omgågnen.

+ Ökar insatsen.

- Minskar insatsen.

Auto

Välj Auto om du vill låta systemet spela flera spel med slumpmässiga nummer, helt automatiskt.

(Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

OBS: Om du startat både AutoPlay och Turbo kommer du bara avsluta AutoPlay när du klickar på Avbryt AutoPlay-knappen.

Antal spel

Välj Auto-knappen om du vill att datorn ska spela slumpmässigt utvalda spel med samma inställningar. (Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

Spela åt mig

Klicka på knappen Spela åt Mig för att få systemet att automatiskt spela åt dig.

Turbo

Tryck på Turbo för att göra spelet snabbare.

Turbospel

Klicka för att spela i Turbo-läge

Avbryt Turbospe

Klicka för att avbryta spel i Turbo-läge.

Observera:

• Denna knapp dyker endast upp medan du spelar i både Turbo och AutoPlay-läge.

• Om du har både AutoPlay och Turbo på, kommer du bara att avbryta AutoPlay om du klickar på Avbryt AutoPlay.

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Ljud

Klicka för att stänga av/sätta på ljudet.

Regler

Klicka här för att läsa om reglerna för detta spel

Spelhistorik

Visa historik över varje omgång du spelade i spelet. Du kan antingen se en videouppspelning eller en informationstabell som visar vilken insats du lade, resultatet av varje runda och eventuella vinster som du har vunnit.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Tillbaka till lobby

Avsluta spelet och gå tillbaka till lobbyn.

Game Rules Generated: 08/24/2016