Legendary Legion Slots Help Page (mobile)

×

Error message

Warning: mkdir(): Permission denied in boost_mkdir() (line 1355 of /var/www/drupal.brands/sites/all/modules/boost/boost.module).
help.hermione-ltd.com
----
  • Legendary Legion is een Videoslot spel met 5 rollen en 25 winlijnen, Uitbreidende  Wilds en Gratis Spinrondes.
  • Win tot wel x11365 uw inzet wanneer u Legendary Legion speelt!
  • Ervaar de glorie, rijkdom en pracht van het Heilige Roomse Rijk.
  • Beleef spannende tijden in het Oude Rome, op zoek naar de schat van Caesar. Win de schat en de rijkdommen van een heel keizerrijk, wanneer u dit legendarische videoslot speelt.

Hoe speel je Legendary Legion:

1. Kies de hoogte van je inzet.

Optioneel: Selecteer de Auto- knop als je wilt dat het geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor je speelt met dezelfde instellingen (Stop dit op elk gewenst moment door op de Stop -knop te klikken)

2. Klik op de knop Spelen voor een spin op de gokkast.

3. Als drie of meer opeenvolgende symbolen van links naar rechts op een actieve winlijn verschijnen, win je de prijs die in de prijzentabel staat. Het gewonnen bedrag per spin verschijnt in het midden van het scherm.

4. Het gewonnen bedrag per spel verschijnt in het Totaal gewonnen vak, onderaan rechts van het scherm.

5. De relevante spelprijs wordt dan toegevoegd aan je accountsaldo. Bekijk je saldo (Real of Fun) onderaan in het midden van het scherm.

Hoe speel je Free Spin-rondes:

1. De Free Spin-rondes worden automatisch gespeeld.

Let op: Indien u 3 Gratis Spiniconen raakt op de rollen 1,3 en 5, tijdens een Gratis Spinronde, dan ontvangt u 20 extra Gratis Spins.

2. Je gewonnen prijzen worden weergegeven in het midden van het scherm.

3. Als je free spins zijn voltooid, zie je jouw totale gewonnen prijzen in het midden van het scherm.

4. Druk op de knop Terug naar spel om naar je normale spel te gaan.

5. Je Free Spin-prijzen zijn toegevoegd aan het vak Totaal gewonnen.

Spelregels:

• Alle symbolen betalen van links naar rechts op drie of meer opeenvolgende reels uit, met uitzondering van het Free Spins-symbool.
  • Alle uitbetalingen worden gedaan volgens de prijzentabel.
  • Winlijnbetalingen worden vermenigvuldigd met de inzet per lijn.
  • Alleen de hoogste prijs wordt op elke actieve winlijn uitbetaald.

Wild Icons:

• Wild icons vervangen elk ander symbool, met uitzondering van het Free Spin-symbool.

Uitbreidende Wildiconen:

• The Legendary Legion heeft uitbreidende wildiconen – die op de rollen groeien en uw winkansen vergroten.
  • Uitbreidende Wilds groeien op de rollen 2 en 4 tijdens de reguliere gameplay, maar groeien op alle 5 rollen tijdens Gratis Spinrondes om uw winst enorm te vergroten.

Free Spin-symbolen:

• 3 Gratis Spin-symbolen op de rollen 1, 3 en 5 leveren u 20 gratis spins op.
Payout Percentage:
94%

Slot button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknoppen

Spelen

Druk op de knop Spelen om het spel te spelen.

AutoSpel

Het spel draait in de AutoSpel-modus en toont het aantal spellen dat u nog kunt spelen

Stop AutoSpel

Klik op deze knop om de AutoSpel-modus te stoppen. Het spel zal stoppen aan het eind van de huidige ronde. Het aantal resterende rondes staat in de knop.

TurboSpel

Het spel draait in Turbo-modus.

(Om het TurboSpel te stoppen, klikt u op de menu-knop, selecteert u Spelinstellingen en schuift u het TurboSpel in de Uit-stand.)

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.

Home

Sluit het spel af en keer terug naar de Spel-lobby.

Pleziersaldo

Uw totale saldo (dit is pleziergeld om de spellen in de oefenmodus te kunnen spelen).

Echt saldo

Uw totale saldo (geld dat u in uw account hebt gestort).

Totale Winst

Laat het bedrag zien dat in elk spel werd gewonnen.

Voorbeeld:

Aantal winlijnen = 5, Inzetbedrag = 4

4 x 5 = 20

Totale inzet = 20

Totale inzet

Het totaalbedrag waarvoor u in deze ronde speelt.
Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van het aantal gespeelde winlijnen met het inzetbedrag.

Storting

Stort geld en verhoog uw saldo.

Voor echt geld

De knop Voor Echt Geld verschijnt wanneer u in de Pleziermodus speelt. Klik hierop om over te schakelen naar de Echt Geld-modus en speel voor echt geld.

• Als u geen resterend saldo meer hebt, dan wordt het Stortingsscherm geopend.
  • Als u een niet-geregistreerd gebruiker bent, dan wordt de Aanmeldpagina geopend.

Menu

Klik op de Menu-knop om de instellingen van uw spel te bekijken of te wijzigen.

Geluid

Totale inzet

Het totaalbedrag waarvoor u in deze ronde speelt.
Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van het aantal gespeelde winlijnen met het inzetbedrag.

Panoksesi

Valitsee panoksesi summan per rivi.

+ Lisää panoksesi määrää
- Vähentää panoksesi määrää

Lijnen

Toont het aantal winlijnen dat u aan het spelen bent.

+ Verhoogt het aantal winlijnen om te spelen (alleen bepaalde spellen).
 - Verlaagt het aantal winlijnen om te spelen (alleen bepaalde spellen).

Terug

Brengt u terug naar het huidige spel.

Spelinstellingen

AutoPlay

This allows the random, automated system to play multiple games for you with the same settings.
Turn on Autoplay by sliding the toggle to your preferred number of games.

(Stop this at any time during the game by clicking the Stop AutoPlay button.)

Turbo

• Aan - Zet Turbo aan om het spel sneller te maken.
  • Uit - Zet Turbo uit om het spel op de standaardsnelheid te spelen.

Geluid

• Aan - Zet het geluid aan.
  • Uit - Zet het geluid uit.
Game Rules Generated: 10/01/2017