Scratch button (desktop)

----

Innsats

Velg innsatsbeløp per kort.

- Reduserer innsatsbeløpet

Auto

Velg Auto-knappen hvis du vil at det vilkårlige, automatiske systemet skal spille flere spill for deg med samme innstilling.

(Stoppes når som helst ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen.

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Spill for meg

Klikk på Spill for meg-knappen for å få det automatiske systemet til å spille for deg.

Turbo

Klikk på Turbo-knappen for å få spillet til å gå raskere.

Turbospill

Klikk for å spille i Turbo-modus.

Kort

Viser antall kort du spiller med.

+ Øker antall spillkort (gjelder kun visse spill).
- Reduserer antall spillkort (gjelder kun visse spill).

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Lyd

Klikk for å slå av/på lyd.

Spillregler

Klikk for å lese reglene for dette spillet.

Lekepengesaldo

Din totalsaldo (dette er lekepenger som kan brukes til å spille i demomodus).

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Spill med penger