Fruity Wins Help Page (desktop)

----

243-Manieren-om-te-Winnen in één vette spin!

Uw klassieke 5x3 video fruitmachine met een pittige twist en sappige Scatters die groots uitbetalen en u belonen met nectarachtige gratis spins!

Spelinstructies

• Selecteer de hoogte van uw Inzet.

Optioneel: klik op 'Auto' zodat de machine meerdere willekeurige spellen voor je kan spelen met dezelfde instellingen. U kunt dit op elk gewenst moment stoppen door simpelweg op de knop 'Stop' te klikken.

• Druk op de knop Spelen om de machine te laten draaien - ga helemaal uit uw dak!

U wint wanneer 3 (of meer) overeenkomende iconen ergens op aangrenzende rollen van links naar rechts verschijnen (de scatter-iconen zijn niet inbegrepen).
Het bedrag dat u bij elke spin wint, verschijnt in het midden van het scherm.
Het gewonnen bedrag voor elke spel verschijnt in het totale Winstveld net onder de referentie-iconen, in het midden van het scherm.
De relevante prijs van het spel wordt vervolgens toegevoegd aan het saldo van uw account. Bekijk uw Saldo (Echt of Plezier) onderin het scherm, in het midden.

Spelrichtlijnen:

Vergeet niet: er zijn geen winlijnen. U wint zodra 3 of meer overeenkomende iconen ergens op de aangrenzende rollen van links naar rechts verschijnen (wat natuurlijk niet geldt voor de Scatter-iconen).
Alle uitbetalingen worden gedaan volgens de uitbetalingstabel.
Winst wordt vermenigvuldigd met de inzet per lijn.
Wildiconen vervangen ieder icoon, behalve het Scatter-icoon

Scatter-iconen:

• 2 Scatter-iconen belonen u met x1 uw totale inzet.
  • 3 Scatter-iconen belonen u met x5 uw totale inzet + 5-15 gratis spins
  • 4 Scatter-iconen belonen u met x20 uw totale inzet + 10-25 gratis spins
  • 5 Scatter-iconen belonen u met x100 uw totale inzet + 10-50 gratis spins

Gratis Spinrondes:

• Als er 3 of meer Scatter-iconen verschijnen, kies dan een van de genoemde iconen om te ontdekken hoeveel gratis spins u hebt verdiend.
  • De gratis spinrondes starten automatisch.
  • Uw winst wordt in het midden van het scherm getoond.
  • Wanneer uw gratis spins zijn voltooid verschijnt er een pop-up in het midden van uw scherm met de totale winst.
  • Druk op Terug om naar het reguliere spel terug te keren.
  • Uw winst op gratis spins wordt bijgevoegd in het vak Totale Winst.

Opmerking: gratis spin wordt voor onbepaalde tijd opnieuw geactiveerd!

times your bet.
1
Payout Percentage:
94.01%

Slot button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknoppen

Totale inzet

Het totaalbedrag waarvoor u in deze ronde speelt.
Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van het aantal gespeelde winlijnen met het inzetbedrag:

Voorbeeld:
Aantal winlijnen = 5, Inzetbedrag = 4
4 x 5 = 20
Totale inzet = 20

Inzet

Selecteer het bedrag dat u wilt inzetten per lijn.

+ Verhoogt het inzetbedrag
 - Verlaagt het inzetbedrag

Auto

Selecteer de Auto-knop indien u wilt dat het willekeurige, geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt volgens dezelfde instellingen.

(U kunt dit op elk moment stoppen door te klikken op de knop Stop AutoSpel.)

Aantal spellen

Selecteer de Auto-knop indien u wilt dat het willekeurige, geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt volgens dezelfde instellingen. (U kunt dit op elk moment stoppen door te klikken op de knop Stop AutoSpel.)

Stop AutoSpel

Klik op deze knop om de AutoSpel-modus te stoppen. Het spel zal stoppen aan het eind van de huidige ronde. Het aantal resterende rondes staat in de knop.

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.  .

Spelen

Druk op de knop Spelen om het spel te spelen.

Turbo

Druk op Turbo om het spel te versnellen.

TurboSpel

Klik om het spel in Turbo-modus te spelen.

Stop TurboSpel

Klik om het spel niet meer in Turbo-modus te spelen.

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.

Lijnen

Toont het aantal winlijnen dat u aan het spelen bent.

+ Verhoogt het aantal winlijnen om te spelen (alleen bepaalde spellen).
 - Verlaagt het aantal winlijnen om te spelen (alleen bepaalde spellen).

Totale Winst

Laat het bedrag zien dat in elk spel werd gewonnen.

Geluid

Klik om het geluid aan of uit te zetten.

Spelregels

Klik om de regels van dit spel te lezen.

Pleziersaldo

Uw totale saldo (dit is pleziergeld om de spellen in de oefenmodus te kunnen spelen).

Echt saldo

Uw totale saldo (geld dat u in uw account hebt gestort).

Storting

Stort geld en verhoog uw saldo.

Voor echt geld

De knop Voor Echt Geld verschijnt wanneer u in de Pleziermodus speelt. Klik hierop om over te schakelen naar de Echt Geld-modus en speel voor echt geld.

• Als u een niet-geregistreerd gebruiker bent, dan wordt de Aanmeldpagina geopend.
  Terug naar de Lobby

Terug naar de lobby

Game Rules Generated: 08/20/2018