Puppy Spins Help Page (Mobile)

----

5x3 hjul | 9 vinstlinjer | Max vinst: 5 361 ggr

Förbered tassar och lungor för episkt pipande!

Denna videoslot med 5 hjul, 3 rader och 9 vinstlinjer har Wild-symboler, Gratisspinn som ger dig tredubbla vinsten och ett spännande välj-tills-du-förlorar-bonusspel med multiplikatorer som kommer få pälsen att resa sig.

Grundläggande instruktioner

Välj vilken summa du vill Insats.
Klicka på Spela för att snurra hjulen.
Om 3 eller flera likadana symboler dyker upp från vänster till höger på en aktiverad vinstlinje så har du vunnit.
Det relevanta spelpriset läggs sedan till i ditt kontosaldo. Se ditt Saldo (Real eller Fun) längst ner på skärmen.
Den totala summan som vunnits för varje spel kommer att visas i fältet "Total Vinst" längst ned till höger på skärmen och läggs till i ditt Saldo längst ned i mitten av skärmen.
Alternativ: Klicka på "Auto" för att få spelet att spela ett antal slumpvisa spel med samma inställningar. Du kan när som helst stänga av funktionen genom att klicka på "Stop"

Grundregler

• Alla symboler räknas från vänster till höger och på 3 intilliggande hjul, med undantag av Free Spins och Bonusikonen.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Betalningsvinster multipliceras med insatsen per rad.
  • Endast den högsta vinsten betalas för varje aktiv vinstlinje.
  • Om 3 eller fler Bonussymboler visas på rad från vänster till höger förflyttas du till bonusspelet Fluffy.

Wild-ikoner:

• Wilds ersätter alla andra symboler, förutom Free Spin ikonen och Bonusikonen
  • När Wild-symbolen dyker upp på en vinstlinje kommer vinsten från linjen att fördubblas.

Free Spin-funktionen:

Gratisspinnrundan startar så snart du får 3 eller fler Free Spins-symboler
Free Spins på Puppy Spins har en automatisk multiplkator på 3 och belönar spelarna med:

• 3 Free Spins-symboler = 5 x din totala insats + 10 gratisspinn
  • 4 Free Spins-symboler = 25 x din totala insats + 20 gratisspinn
  • 5 Free Spins-symboler = 100 x din totala insats + 40 gratisspinn

Dina vinster från dina gratisspinn kommer visas mitt på skärmen efter att rundan avslutats och sedan läggas till i fältet "Total vinst".
Tryck på Bakåt-knappen och återgå till ditt vanliga spel.

Fluffy: Bonusspelet

Om tre eller flera bonusikoner visas i följd från vänster till höger på en aktiv vinstlinje aktiverar du bonusspelet. Vinsterna från bonusspelet multipliceras med insatsen per rad på de linjer som aktiverade bonusen.

Bonuspriser multipliceras med insatsen per linje/linjer som aktiverade bonusfunktionen. De kan även multipliceras vid dessa fall:

• 4 bonusikoner i följd på en aktiv vinstlinje multiplicerar alla dina bonuspriser med 3.
  • 5 bonusikoner i följd på en aktiv vinstlinje multiplicerar alla dina bonuspriser med 5.

Bonusspelet kan aktiveras under gratisspinnrundorna.
När du startat Bonusspelet, klickar du på korgarna på skrämen för att vinna pengavinster, du fortsätter tills du förlorar. Spelet avslutas och du återgår till huvudskrämen.
Din bonusvinst läggs till i rutan för Total Vinst.
Tryck på Bakåt-knappen och återgå till ditt vanliga spel.

times your bet.
1
Payout Percentage:
94.50%

Slot button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknappar

Totala insatser

Den sammanlagda summan av dina insatser den här spelomgången.
Detta beräknas genom att multiplicera antalet vinstlinjer med insatsen.

Exempel:
Antal vinstlinjer= 5, Insats= 4
4 x 5 = 20
Total insats = 20

Insats

Välj storlek på din insats per linje.

+ Ökar insatsen
 - Minskar insatsen

Auto

Välj Auto om du vill låta systemet spela flera spel med slumpmässiga nummer, helt automatiskt.

(Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Antal spel

Välj Auto-knappen om du vill att datorn ska spela slumpmässigt utvalda spel med samma inställningar. (Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

OBS: Om du startat både AutoPlay och Turbo kommer du bara avsluta AutoPlay när du klickar på Avbryt AutoPlay-knappen.

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

Turbo

Tryck på Turbo för att göra spelet snabbare.

Turbospel

Klicka för att spela i Turbo-läge

Avbryt Turbospe

Klicka för att sluta spela i Turbo-läge.

OBS: Om du spelar med både AutoPlay och Turbo kommer du bara att avsluta AutoPlay om du klickar på Avbryt AutoPlay.

Linjer

Visar det antal vinstlinjer som du spelar på.

+ Ökar antalet vinstlinjer (fungerar bara i vissa spel).
 - Minskar antalet vinstlinjer (fungerar bara i vissa spel).

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Ljud

Klicka för att stänga av/sätta på ljudet.

Regler

Klicka här för att läsa om reglerna för detta spel

Låtsaskapital

Ditt totala kapital. (Detta är låtsaspengar för att spela spelet i träningsläge.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Spela med pengar

Knappen för att Spela med pengar dyker upp när du spelar i träningsläge. Klicka på den för att övergå till Riktigt spelläge, och spela för riktiga pengar.

Avsluta spelet och gå tillbaka till lobbyn.

Game Rules Generated: 09/12/2018