Full Moon help page (desktop)

----

5 x 3 kiekkoa|15 voittolinjaa| Maksimivoitto: 952-kertaisena Panoksesi.
Vampyyriaiheinen, 5 x 3 -kiekkoinen ja 15:ta voittolinjan videokolikkopeli kuljettaa sinut hämärän rajamaille henkiinheräämisen hetkiin, sekä imemään elämää tarjoavia ja vertahyytävän ihania ilmaiskierroksia, sekä ulvovia kasautuvia jokereita.

Pääohjeet

• Valitse oma Panoksesi
  • Napsauttamalla  Pelaa pääset pyörittämään kiekkoja.
  • Kun vähintään 3 samaa kuvaa ilmaantuu valitulle pelilinjalle vierekkäin vasemmalta oikealle – voitat.
  • Kussakin pelissä voitettu kokonaissumma ilmaantuu ruudun oikeassa alalaidassa olevaan Kokonaisvoitto -kenttään ja lisätään keskellä ruudun alalaitaa olevaan Tase-kenttään.
  • Pelivoitto lisätään sittten myös tilisaldoosi. Näet Tase ruudun alalaidan keskiosassa.
  • Valinnainen: napsauttamalla "Auto"-painiketta järjestelmä pelaa automaattisesti samoilla asetuksilla useita sattumanvaraisia kierroksia. Voit pysäyttää toiminnon milloin tahansa "Stop"-painiketta napsauttamalla.

Pääsäännöt

Scatter lukuun ottamatta 3 vasemmalta oikealle vierekkäin osuvaa kuvaketta tuovat pelaajalle voitosumman.
Voitot maksetaan voittotaulukon mukaisesti.
Voittolinjan summa kerrotaan linjan panoksella.
Kutakin aktiivista voittolinjaa kohden maksetaan vain sen korkein voitto.
Kun osut 2 scatteriin (hautakivikuvake kiekoilla 1 ja 5), pääset ilmaiskierroksille.

Kasautuvat kuvakkeet & kolossaalinen jokeri

• Wildkuvake korvaa minkä tahansa muun kuvakkeen, Scatter-kuvaketta lukuun
  • Jokerit voivat kasautua.
  • Voit saada yhdellä pyöräytyksellä jopa 9 jokeria. Kun saat 3 kasautuvien jokereiden ryhmää, kiekot muuttuvat yhdeksi kolossaaliseksi jokeriksi, joka kasvattaa voittomahdollisuutesi taivaisiin.

Ilmaiskierrokset ja ilmaiskierrostoiminto

• Ilmaiskierrokset laukeavat, kun osut 2 scatteriin (hautakivikuvake kiekoilla 1 ja 5). Kiekot katoavat ja sinut siirretään ilmaiskierrosten bonustoimintoon, jossa saat valita kolmesta hautakivestä haluamasi. Niiden voitot ovat 10, 15 tai 25 ilmaiskierrosta.
  • Kierroksen päättyessä ilmaiskierrosvoitot ilmaantuvat ruudun keskelle, ja ne lisätään myös Kokonaisvoitto-kenttään.
  • Ilmaiskierrostesi voittosumma lisätään Kokonaisvoitto-kenttään.
  • Napsauta Takaisin Peliin -painiketta, jotta pääset palaamaan normaalipelin pariin.
Payout Percentage:
94.47%

Slot button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Pelipainikkeet

Kokonaispanos

Kokonaissumma, joka on tällä kierroksella pelissä.
Lasketaan kertomalla valittujen pelilinjojen lukumäärän panoksella:

Esimerkki:
Pelilinjojen lukumäärä = 5, panos = 4
4 x 5 = 20
Kokonaispan = 20

Panoksesi

Valitsee panoksesi summan per rivi.

+ Lisää panoksesi määrää
- Vähentää panoksesi määrää

Auto

Valitse Auto-painike, jos haluat järjestelmän pelaavan sattumanvaraisesti puolestasi useita pelejä samoin asetuksin.

(Pysäytä toiminto milloin vain napsauttamalla Pysäytä AutoPlay -painiketta.)

Pelien määrä

Valitse Auto-painike, jos haluat järjestelmän pelaavan puolestasi useita pelejä samoin asetuksin (Pysäytä toiminto milloin vain napsauttamalla Pysäytä AutoPlay -painiketta.)

Pysäytä AutoPlay

Napsauta tätä, jos haluat pysäyttää AutoPlay-toiminnon. Pelaaminen lakkaa sen hetkisen kierroksen päättyessä. Jäljelle jäävien kierrosten määrä näkyy painikkeen sisällä.

Huomio: Jos olet painanut sekä AutoPlay- että Turbo-painiketta, Pysäytä AutoPlayn valitseminen pysäyttää vain AutoPlay-toiminnon.

Pelaa

Napsauta Pelaa-painiketta aloittaaksesi pelin.

Turbo

Napsauttamalla Turbo-painiketta peli etenee nopeammin.

Turbo Play

Napsauta pelataksesi peliä Turbo-toiminnolla.

Pysäytä TurboPlay

Napsauta tätä, kun haluat lopettaa pelaamisen Turbo-toiminnolla.

Huomio: Jos olet painanut sekä AutoPlay- että Turbo-painiketta, Pysäytä AutoPlayn valitseminen pysäyttää vain AutoPlay-toiminnon.

Linjoja

Näyttää valitsemiesi pelilinjojen lukumäärän.

+ Lisää pelilinjojen lukumäärää (koskee vain tiettyjä pelejä).
- Vähentää pelilinjojen lukumäärää (koskee vain tiettyjä pelejä).

Ääni

Napsauta kytkeäksesi äänen päälle/pois.

Pelisäännöt

Napsauta, jotta pääset lukemaan kyseisen pelin säännöt.

• Jollet ole rekisteröitynyt, sinut siirretään Rekisteröitymissivulle
  Takaisin aulaan

Takaisin aulaan

Game Rules Generated: 10/14/2018