Hera's Treasure help page (desktop)

----
Hera's Treasure

Hera, de machtige koningin van de Griekse goden, stelt de ideale vrouw voor, maar ze bewaakt ook een grote schat die ze graag aan u schenkt. Laat je meevoeren naar de bezienswaardigheden en klanken van het oude Griekenland en ontdek de Gratis Spins met uitbreidende Wilds en een uiterst lonende bonusfunctie!

Basisregels

• 5x3 rijen,10 winlijnen
  • Alle symbolen betalen van links naar rechts uit op 3 opeenvolgende rollen, behalve het Free Spin and Bonusicoon.
  • Alle uitbetalingen worden gedaan volgens de uitbetalingstabel.
  • Winst op winlijnen wordt vermenigvuldigd met de inzet per lijn.
  • Alleen de hoogste winst op elk van de actieve winlijnen wordt uitbetaald.

Speciale Features:

Gratis Spins met uitbreidende Wilds

De Gratis Spins-ronde wordt geactiveerd zodra een speler 3 Gratis Spins-symbolen op de rollen 1, 3 en 5 krijgt.

De speler wordt beloond met 10 Gratis Spins-rondes die automatisch beginnen.

Wilds breiden zich verticaal uit en bedekken tijdens de Gratis Spins de hele rol, waardoor de winstkansen van de speler enorm toenemen.

Gratis Spins activeren niet opnieuw.

De Bonusfunctie kan tijdens de Gratis Spins niet worden geactiveerd.

Hoog betalende Wilds

Wildiconen vervangen ieder icoon, behalve het Free Spin-icoon en Bonus-icoon.

Het Wild-symbool betaalt op zichzelf uit en is het hoogst betalende symbool in het spel.

Wild-symbolen breiden zich alleen tijdens de Gratis Spins-rondes uit.

Bonusronde

De bonus wordt geactiveerd wanneer een speler 3 of meer Bonussymbolen krijgt, waar dan ook op de rollen.

De bonussymbolen worden levendig en veranderen in aanklikbare symbolen, terwijl de rest van de rollen vervagen.

De speler moet één van de bonussymbolen selecteren om de prijs te onthullen.

Hoe meer bonussymbolen je aanklikt, hoe hoger de bonusvermenigvuldiger die je tijdens je bonusronde kunt onthullen:

• 3 Bonussymbolen = max. winst van x10 uw totale inzet.
  • 4 Bonussymbolen = max. winst van x25 uw totale inzet.
  • 5 Bonussymbolen = max. winst van x 50 uw totale inzet.

Basis-instructies

• Selecteer de hoogte van uw Inzet.
  • Klik Spelen om de rollen te laten draaien.
  • Als er 3 of meer opeenvolgende symbolen op een actieve winlijn van links naar rechts verschijnen, wint u de aangegeven geldprijs uit de uitbetalingstabel.
  • De relevante prijs van het spel wordt vervolgens toegevoegd aan het saldo van uw account. Bekijk uw Saldo onderin het scherm, in het midden.
  • Het totale gewonnen bedrag voor elk spel verschijnt in het veld Totale Winst onderaan het scherm en wordt toegevoegd aan uw Accountsaldo.
  • Optioneel: Selecteer de knop Auto als u wilt dat het geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt met dezelfde instellingen (dit kunt u op elk moment beëindigen door op de Stopknop te klikken).
Max Win:
x12920
times your bet.
1
Payout Percentage:
94.00%

Slot button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknoppen

Totale inzet

Het totaalbedrag waarvoor u in deze ronde speelt.
Dit wordt berekend door het vermenigvuldigen van het aantal gespeelde winlijnen met het inzetbedrag:

Voorbeeld:
Aantal winlijnen = 5, Inzetbedrag = 4
4 x 5 = 20
Totale inzet = 20

Inzet

Selecteer het bedrag dat u wilt inzetten per lijn.

+ Verhoogt het inzetbedrag
 - Verlaagt het inzetbedrag

Auto

Selecteer de Auto-knop indien u wilt dat het willekeurige, geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt volgens dezelfde instellingen.

(U kunt dit op elk moment stoppen door te klikken op de knop Stop AutoSpel.)

Aantal spellen

Selecteer de Auto-knop indien u wilt dat het willekeurige, geautomatiseerde systeem meerdere spellen voor u speelt volgens dezelfde instellingen. (U kunt dit op elk moment stoppen door te klikken op de knop Stop AutoSpel.)

Stop AutoSpel

Klik op deze knop om de AutoSpel-modus te stoppen. Het spel zal stoppen aan het eind van de huidige ronde. Het aantal resterende rondes staat in de knop.

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.  .

Spelen

Druk op de knop Spelen om het spel te spelen.

Turbo

Druk op Turbo om het spel te versnellen.

TurboSpel

Klik om het spel in Turbo-modus te spelen.

Stop TurboSpel

Klik om het spel niet meer in Turbo-modus te spelen.

Opmerking: Zijn zowel AutoSpel als Turbo ingeschakeld, dan zal het indrukken van Stop AutoSpel alleen de AutoSpel-functie stoppen.

Lijnen

Toont het aantal winlijnen dat u aan het spelen bent.

+ Verhoogt het aantal winlijnen om te spelen (alleen bepaalde spellen).
 - Verlaagt het aantal winlijnen om te spelen (alleen bepaalde spellen).

Totale Winst

Laat het bedrag zien dat in elk spel werd gewonnen.

Geluid

Klik om het geluid aan of uit te zetten.

Spelregels

Klik om de regels van dit spel te lezen.

Pleziersaldo

Uw totale saldo (dit is pleziergeld om de spellen in de oefenmodus te kunnen spelen).

Echt saldo

Uw totale saldo (geld dat u in uw account hebt gestort).

Storting

Stort geld en verhoog uw saldo.

Voor echt geld

De knop Voor Echt Geld verschijnt wanneer u in de Pleziermodus speelt. Klik hierop om over te schakelen naar de Echt Geld-modus en speel voor echt geld.

• Als u een niet-geregistreerd gebruiker bent, dan wordt de Aanmeldpagina geopend.
  Terug naar de Lobby

Terug naar de lobby

Game Rules Generated: 07/14/2020