Jolly Lolly 20K help page (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Jolly Lolly 20K

Det här matcha-och-vinn-spelet ger dig en riktig söt överraskning med en extra sockrad bonusfunktion med omedelbara pengavinster!

Grundregler

• Varje spel består av 6 siffror att hitta och 3 (vinnande) referenssiffror att matcha med.
  • Matcha en siffra på ditt kort med en av referenssiffrorna för att vinna.
  • De tillgängliga priserna visas nedanför dina 6 siffror så snart siffrorna skrapats fram.
  • Efter att huvudkortet visas kommer du få skrapa bonusfältet till höger om kortet (har du valt "Spela åt mig" så kommer detta att ske automatiskt).
  • Om bonussymbolen (en macaron) visas kommer du vinna en pengasumma på 10 x din insats.

Instruktioner

• Spelets insats kan inte ändras
  • Klicka på "Spela" för att köpa kortet.
  • Alternativt: Välj Auto för att låta spelet spela självt ett visst antal rundor med samma inställningar. Du kan när somh elst avsluta funktionen genom att klicka på "Stopp".
  • Om siffrorna på kortet matchar en av de tre referenssiffrorna högst upp så har du vunnit!
  • Vinstsumman visas under varje siffra.
  • Det totala belopp som vunnits för varje runda kommer att visas i fältet 'Total Vinst' längst ner på skärmen och läggs till ditt kontosaldo ('Saldo').
Max Win:
20 000x
times your bet.
Payout Percentage:
Game Rules Generated: 02/03/2021