Jolly Lolly 200K help page (mobile)

----
Jolly Lolly 200K

En smakfull godbit venter i dette skrapespillet der du skal finne like symboler for å vinne. Gjør deg klar for en supersøt bonusfunksjon som gir øyeblikkelige pengepremier!

Generelle regler

• Hvert spill består av tolv tall som skal skrapes frem og tre referansetall (vinnertall).
  • Finn et tall på kortet som samsvarer med et referansenummer for å vinne.
  • Tilgjengelige premier står nedenfor de tolv symbolene etter at de er avdekket.
  • Etter at hovedkortet er skrapt ferdig, blir du bedt om å skrape bonusfeltet på høyre side av kortet (hvis du har valgt «Spill for meg» skjer dette automatisk).
  • Hvis du skraper frem bonussymbolet (sjokoladekule), vinner du en øyeblikkelig pengepremie på 10x innsatsen din.

Spillinstruksjoner

• Dette spillet har et fast innsatsbeløp som ikke kan endres.
  • Klikk på «Spill» for å kjøpe kortet.
  • Valgfritt: Bruk autoknappen for å få systemet til å spille flere runder automatisk med samme innstilling. Stopp funksjonen når som helst ved å klikke på «Stopp».
  • Hvis et av tallene på kortet tilsvarer et av de tre indikerte referansetallene øverst, har du vunnet!
  • Premiesummen står under hvert nummer.
  • Totalgevinsten for hver runde står i totalgevinst-feltet nederst på skjermen, og beløpet krediteres saldoen din («Saldo»).
Max Win:
40000x
times your bet.
1
Payout Percentage:
92.53%

Penny Scratch buttons (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Spillknapper

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Spill for meg

Klikk på Spill for meg-knappen for å få det automatiske systemet til å spille for deg.

Autospill

Spillet spilles i automodus og viser antall spill du har valgt.

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Turbospill

Spillet er i Turbomodus.

(For å stanse turbospill, klikker du på menyknappen, velger Spillinnstillinger og skyver turbospill-glideren til av.)

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen

Hjem

Avslutt spillet og gå tilbake til spillobbyen.

Pengesaldo

Din totalsaldo (penger du har satt inn på kontoen din).

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Kostnadsfrie snurr /rundeseier

Viser vinnerbeløpet i hvert kostnadsfrie snurr /runde.

Gjør innskudd

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Meny

Klikk på menyknappen for å vise eller endre spillinnstillingene.

Innsatsinnstillinger

Totalinnsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.

Innsatsbeløpet i dette spillet er fast. Det kan ikke økes eller reduseres.

Tilbake

Tar deg tilbake til spillet.

Spillinnstillinger

Autospill

Spillet spilles i automodus og viser antall spill du har valgt.

Slå på Autospill ved å flytte glideren til ønsket antall spill.

(Stoppes når som helst i løpet av spillet ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Turbo

• - Slå på turbo for å få spillet til å gå raskere.
  • Av - Slå av turbo for å spille med standard hastighet.

Lyd

• - Slå på lyd.
  • Av - Slå av lyd.

Game Rules Generated: 02/03/2021