Powerful NeZha help page (desktop)

----
Powerful NeZha

Häng med den modiga och kraftfulla NeZha när han beväpnar sig med vind- och eldhjul och tar dig till havs för att slåss mot Drakkungen för oändliga gratisspinn och ärorika vinster!

Grundregler

• 5x3 hjul, 25 vinstlinjer
  • Alla symboler betalar från vänster till höger på 3 hjul i följd, förutom Gratisspinn.
  • Wild-symboler ersätter alla andra symboler förutom Scatter- och Stopp-symboler.
  • Wild-symboler betalar också på egen hand.
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Betalningsvinster multipliceras med insatsen per rad.
  • Endast den högsta vinsten betalas för varje aktiv vinstlinje.

Specialfunktioner inkluderar:

Expanderande Wild:

Om Wild-symbolen hamnar i mittpositionen på hjulen 2, 3 och 4 kommer den att expandera utåt till en 3x3 Colossal Wild som markant ökar möjliga vinster.

Gratisspinnrundor:

• När spelare träffar 3 Scatter-symboler (Drakkungen) kommer de att tas till havs för att påbörja sin kamp om Gratisspinn-vinster.
  • Gratisspinn fortsätter oändligt tills spelaren samlar 3 stopp-symboler (Pärlor).
  • Antalet Pärlor som spelaren har samlat visas längst upp på skärmen.
  • När 3 Pärlor är insamlade avslutas Gratisspinn-rundorna.
  • Gratisspinn kommer inte startas om.
  • Dina gratisspinn-vinster visas på mitten av skärmen när omgången är klar och läggs sedan till i fältet 'Totala vinster'.
  • Tryck på Bakåt-knappen och återgå till ditt vanliga spel.

Grundläggande instruktioner

• Välj vilken summa du vill Insats.
  • Klicka på Spela för att snurra hjulen.
  • Om 3 eller fler symboler dyker upp intill varandra på en aktiv vinstlinje, räknat från vänster till höger, har du vunnit den summa som anges i vinsttabellen.
  • Vinstsumman för varje vinstlinje visas på skärmen och kan sedan läggas till på din kontosumma längst ner i mitten av skrämen.
  • Den totala vinstsumman för varje spel visas i fältet "Total Vinst" längst ner på skärmen och läggs sedan till din Kontosumma.
  • Alternativ: Klicka på Auto för att få spelet att spela ett antal slumpvisa spel med samma inställningar. Du kan när som helst stänga av funktionen genom att klicka på Stop
Max Win:
11 330x
times your bet.
1
Payout Percentage:
94%

Slot button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spelknappar

Totala insatser

Den sammanlagda summan av dina insatser den här spelomgången.
Detta beräknas genom att multiplicera antalet vinstlinjer med insatsen.

Exempel:
Antal vinstlinjer= 5, Insats= 4
4 x 5 = 20
Total insats = 20

Insats

Välj storlek på din insats per linje.

+ Ökar insatsen
 - Minskar insatsen

Auto

Välj Auto om du vill låta systemet spela flera spel med slumpmässiga nummer, helt automatiskt.

(Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Antal spel

Välj Auto-knappen om du vill att datorn ska spela slumpmässigt utvalda spel med samma inställningar. (Du kan när som helst avbryta detta genom att klicka på knappen Avbryt AutoPlay.)

Avbryt AutoPlay

Klicka på den här knappen för att avbryta autospel. Spelet kommer att avslutas efter den pågående spelrundan. Antalet kvarvarande rundor visas inuti knappen.

OBS: Om du startat både AutoPlay och Turbo kommer du bara avsluta AutoPlay när du klickar på Avbryt AutoPlay-knappen.

Spela

Tryck på Spela för att starta spelet.

Turbo

Tryck på Turbo för att göra spelet snabbare.

Turbospel

Klicka för att spela i Turbo-läge

Avbryt Turbospe

Klicka för att sluta spela i Turbo-läge.

OBS: Om du spelar med både AutoPlay och Turbo kommer du bara att avsluta AutoPlay om du klickar på Avbryt AutoPlay.

Linjer

Visar det antal vinstlinjer som du spelar på.

+ Ökar antalet vinstlinjer (fungerar bara i vissa spel).
 - Minskar antalet vinstlinjer (fungerar bara i vissa spel).

Total vinst

Visar vinstsumman från varje spel.

Ljud

Klicka för att stänga av/sätta på ljudet.

Regler

Klicka här för att läsa om reglerna för detta spel

Låtsaskapital

Ditt totala kapital. (Detta är låtsaspengar för att spela spelet i träningsläge.

Kontobalans

Din sammanlagda kontobalans (riktiga pengar, som du sätt in på ditt konto).

Insättning

Gör en insättning för att lägga till pengar på ditt konto.

Spela med pengar

Knappen för att Spela med pengar dyker upp när du spelar i träningsläge. Klicka på den för att övergå till Riktigt spelläge, och spela för riktiga pengar.

Avsluta spelet och gå tillbaka till lobbyn.

Game Rules Generated: 04/05/2021