Lucky Pond help page (mobile)

×

Error message

Warning: mkdir(): Permission denied in boost_mkdir() (line 1355 of /var/www/drupal.brands/sites/all/modules/boost/boost.module).
help.hermione-ltd.com
----
Lucky Pond

Spinn hjulene og få ekstra vinnersjanser med ett permanent wild-symbol i hovedspillet og to permanente wild-symboler i gratisspinnrunden. Vinn opptil 2040x innsatsen din i Lucky Pond!

Generelle regler

• 5x3 hjul, 9 innsatslinjer
  • Vinnerkombinasjoner dannes av tre eller flere like symboler på etterfølgende hjul fra venstre mot høyre, bortsett fra gratisspinnsymboler.
  • Wild-symboler erstatter alle andre symboler bortsett fra Free Spin-symbolet.
  • Alle utbetalinger gjøres i henhold til utbetalingstabellen.
  • Vinnerkombinasjoner multipliseres med innsatsen per linje.
  • Kun den høyeste gevinsten utbetales for hver av de aktive innsatslinjene.

Spesialfunksjoner inkluderer:

Permanente wild-symboler

• I hovedspillet er det ett permanent wild-symbol midt på hjul 3.
  • Under gratisspinn er det to permanente wild-symboler på de midterste posisjonene på hjul 2 og 4.
  • Wild-symboler erstatter alle andre symboler bortsett fra Free Spin-symbolet.

Gratisspinnrunder:

Når spilleren spinner frem tre eller flere gratisspinnsymboler, gis gratisspinn:

• 3 Free Spin symboler = 10 gratisspinn
  • 4 Free Spin symboler = 20 gratisspinn
  • 5 Free Spin symboler = 30 gratisspinn
  • Under gratisspinn er det to permanente wild-symboler på de midterste posisjonene på hjul 2 og 4.
  • Gratisspinn kan utløses på nytt!
  • Gevinsten din fra gratisspinnrunden vises midt på skjermen når runden er fullført, og beløpet legges til totalgevinst-feltet.
  • Klikk på Tilbake for å returnere til hovedspillet.

Generelle instruksjoner

• Velg Innsats.
  • Klikk på Spill for å spinne hjulene.
  • Hvis 3 eller flere etterfølgende symboler dukker opp på en aktiv innsatslinje fra venstre mot høyre, har du vunnet pengepremien som angitt i utbetalingstabellen.
  • Gevinstbeløpet per innsatslinje dukker opp på skjermen, og legges deretter til saldoen din nederst på skjermen.
  • Totalbeløpet for hvert spill vises i Totalgevinst-feltet nederst på skjermen, og legges til saldoen din.
Max Win:
2040x
times your bet.
1
Payout Percentage:
94.07%

Slot button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----

Spillknapper

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Autospill

Spillet er i autospill-modus og viser antall gjenværende runder du har å spille.

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Turbospill

Spillet er i Turbomodus.

(For å stanse turbospill, klikker du på menyknappen, velger Spillinnstillinger og skyver turbospill-glideren til av.)

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen

Hjem

Avslutt spillet og gå tilbake til spillobbyen.

Pengesaldo

Din totalsaldo (penger du har satt inn på kontoen din).

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Total innsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.
Dette beregnes ved å multiplisere antall kort som spilles med innsatsbeløpet.

Eksempel:

Antall innsatslinjer = 5, innsatsbeløp = 4

4 x 5 = 20

Totalinnsats = 20

Kostnadsfrie snurr /rundeseier

Viser vinnerbeløpet i hvert kostnadsfrie snurr /runde.

Gjør innskudd

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Meny

Klikk på menyknappen for å vise eller endre spillinnstillingene.

Innsats

Velg innsatsbeløp per linje.

+ Øker innsatsbeløpet
- Reduserer innsatsbeløpet

Linjer

Viser antall innsatslinjer du spiller med.

+ Øker antall innsatslinjer (gjelder kun visse spill).
- Reduserer antall innsatslinjer (gjelder kun visse spill).

Tilbake

Tar deg tilbake til spillet.

Autospill

Spillet spilles i automodus og viser antall spill du har valgt.

Slå på Autospill ved å flytte glideren til ønsket antall spill.
(Stoppes når som helst i løpet av spillet ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Lyd

• - Slå på lyd.
  • Av - Slå av lyd.
Game Rules Generated: 04/20/2021