Plinko Star Help Page

----
Plinko Star

Plinko Star kombinerer de mange gevinstmulighetene i et skrapeloddspill, spenningen i det populære Plinko-spillet og et bonushjul for å gi deg enda større gevinster!

Grunnleggende spillregler

• Hvert spill består av ett Plinko-spillebrett og ett bonushjul.

• De tilgjengelige multiplikatorpremiene vises nederst på brettet.

• Etter å ha plassert en innsats eller kjøpt et spill, skal spilleren velge fem av de 13 startautomatene å plassere en ball i.

• Fem baller går nedover brettet samtidig.

• Premiene er multiplikatorer av spillerens innsats per ball, fra x0–x1000.

• Når baller lander i mer enn ett spor, er den totale gevinsten en sum av multiplikatorpremiene.

Bonushjul:

• Hvis en ball går gjennom en av stjernene som vises på brettet, utløses et bonusmultiplikatorhjul når ballen lander nederst, i premiesporet.

• Spilleren vinner en ekstra multiplikatorbonus i henhold til hvor hjulet lander – opptil x4 den første gevinsten av premien fra Plinko-brettet.

Spillinstruksjoner

• Velg innsatsbeløp.

• Velg fem av de 13 startplassene.

• Klikk «Spill» for å kjøpe kortet/starte spillet.

• Beløpet vunnet for hver runde vil vises i «Total gevinst»-feltet nederst på skjermen.

• Totalbeløpet som er vunnet vil bli lagt til kontosaldoen din («Saldo»).

• Valgfritt: velg autoknappen for det automatiserte systemet for å spille flere runder for deg med de samme innstillingene.

Max Win:
4,000
times your bet.
1
Payout Percentage:
92.5%

Scratch button (desktop)

help.hermione-ltd.com
----
Spillknapper

Innsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.

Dette beregnes ved å multiplisere antall kort som spilles med innsatsbeløpet.

Eksempel:
Antall innsatslinjer = 5, innsatsbeløp = 4
4 x 5 = 20
Totalinnsats = 20

Innsats

Velg innsatsbeløp per kort.

+ Øker innsatsbeløpet
- Reduserer innsatsbeløpet

Auto

Velg Auto-knappen hvis du vil at det vilkårlige, automatiske systemet skal spille flere spill for deg med samme innstilling.

(Stoppes når som helst ved å klikke på Stopp autospill-knappen.)

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen.

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Spill for meg

Klikk på Spill for meg-knappen for å få det automatiske systemet til å spille for deg.

Turbo

Klikk på Turbo-knappen for å få spillet til å gå raskere.

Turbospill

Klikk for å spille i Turbo-modus.

Kort

Viser antall kort du spiller med.

+ Øker antall spillkort (gjelder kun visse spill).
- Reduserer antall spillkort (gjelder kun visse spill).

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Lyd

Klikk for å slå av/på lyd.

Spillregler

Klikk for å lese reglene for dette spillet.

Lekepengesaldo

Din totalsaldo (dette er lekepenger som kan brukes til å spille i demomodus).

Pengesaldo

Din totalsaldo (penger du har satt inn på kontoen din).

Gjør innskudd

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Spill med penger

Spill med penger-knappen vises når du spiller i lekemodus. Klikk for å gå til ekte spillmodus og spill med ekte penger.

• Hvis du ikke har igjen penger - du blir tatt til innskuddssiden.
  • Hvis du ikke er registrert bruker - du blir tatt til registreringssiden.
  Tilbake til lobby

Tilbake til lobby

Scratch button (mobile)

help.hermione-ltd.com
----
Spillknapper

Spill

Klikk på Spill-knappen for å starte spillet.

Spill for meg

Klikk på Spill for meg-knappen for å få det automatiske systemet til å spille for deg.

Autospill

Spillet spilles i automodus og viser antall spill du har valgt.

Stopp autospill

Klikk på denne knappen for å stanse autospill-modus. Spillet stanses ved slutten av den gjeldende runden. Antall gjenværende runder vises i knappen.

Turbospill

Spillet er i Turbomodus.

(For å stanse turbospill, klikker du på menyknappen, velger Spillinnstillinger og skyver turbospill-glideren til av.)

Merk: Hvis du har aktivert både autospill og turbo, vil Stopp autospill-knappen kun stanse autospill-funksjonen

Hjem

Avslutt spillet og gå tilbake til spillobbyen.

Lekepengesaldo

Din totalsaldo (dette er lekepenger som kan brukes til å spille i demomodus).

Pengesaldo

Din totalsaldo (penger du har satt inn på kontoen din).

Total gevinst

Viser gevinstbeløp for hvert spill.

Innsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.

Dette beregnes ved å multiplisere antall kort som spilles med innsatsbeløpet.

Eksempel:
Antall innsatslinjer = 5, innsatsbeløp = 4
4 x 5 = 20
Totalinnsats = 20

Gjør innskudd

Foreta et innskudd og legg til midler på kontoen din.

Spill med penger

Spill med penger-knappen vises når du spiller i lekemodus. Klikk for å gå til ekte spillmodus og spill med ekte penger.

• Hvis du ikke har igjen penger - du blir tatt til innskuddssiden.
  • Hvis du ikke er registrert bruker - du blir tatt til registreringssiden.

Meny

Klikk på menyknappen for å vise eller endre spillinnstillingene.

Innsatsinnstillinger

Innsats

Totalbeløpet du spiller med i denne runden.

Dette beregnes ved å multiplisere antall kort som spilles med innsatsbeløpet.

Eksempel:
Antall innsatslinjer = 5, innsatsbeløp = 4
4 x 5 = 20
Totalinnsats = 20

Innsats

Velg innsatsbeløp

+ Øker innsatsbeløpet
- Reduserer innsatsbeløpet

Kort

Viser antall kort du spiller med.

+ Øker antall spillkort (gjelder kun visse spill).
- Reduserer antall spillkort (gjelder kun visse spill).

Tilbake

Tar deg tilbake til spillet.

Spillinnstillinger

Autospill

Spillet spilles i automodus og viser antall spill du har valgt.

Turn on Autoplay by sliding the toggle to your preferred number of games.

(Stop this at any time during the game by clicking the Stop AutoPlay button.)

Turbo

•  - Slå på turbo for å få spillet til å gå raskere.
  • Av - Slå av turbo for å spille med standard hastighet.

Lyd

•  - Slå på lyd.
  • Av - Slå av lyd.

Game Rules Generated: 06/23/2022